miércoles, 4 de noviembre de 2009

qui ets tu?


La persona que he escollit per a fer aquesta descripció és la Sandra Montaner, una noia que com tots nosaltres ha decidit estudiar grau en Educació Infantil, ja que li agraden molt els infants.
Ella té divuit anys, és una noia d’estatura normal (ni molt alta ni molt baixa), de complexió prima i d’ulls i cabells marrons.
Es pot dir, tot i que la conec de fa poc més d’un mes, que és una noia molt riallera, d’aquelles persones que al somriure et transmeten felicitat i que et transmet el seu bon estat d’ànim encara que no tinguis un bon dia.
Tothom que la coneix se n’adona que no li costa gens relacionar-se amb la gent del seu voltat, es podria dir que és una persona extrovertida que no té por del què diran o què pensaran d’ella. A més a més si tens oportunitat de conèixer-la te n’adones que és propera als demés i tens la sensació que és d’aquelles persones de les quals tindràs el valor de confiar en ella ja que et demostra tota la seva confiança amb aquell gran somriure que t’envia sempre que li dirigeixes la paraula.
És una noia molt activa, li agrada molt quedar amb els amics i sobretot sortir de festa, ara bé, podríem dir que és més apagada quan es tracta de la universitat, tot i que no ens enganyem a la majoria de persones ens succeeix el mateix.
M’agradaria poder descriure més coses de la Sandra així que espero tenir la gran sort de continuar sabent més coses d’ella, ja que en molt poc temps he pogut descobrir moltes coses que m’han agradat molt com a persona.

Espero que tingueu la mateixa oportunitat de conèixer-la que he tingut jo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario